Välkommen till Guldgränd

37 lägenheter i hjärtat av Stockholm.
Från enkelrum till sviter på upp till 82 m²

Bo med familj och vänner

Vår vindsvåning på 82 m2 står redo för er

Bo i hjärtat av Stockholm

Det här är
Guldgränd

I hjärtat av Stockholm, strax intill Slussen, ligger Guldgränd Hotel Apartments. Här är det nära till buss och tunnelbana, nöjesliv, restauranger och barer. Storleken på de 37 lägenheterna varierar från enkelrum till rymliga sviter med upp till fyra rum. Guldgränd passar dig som gillar storstadens puls och nöjen och vill ha nära till allt som Stockholm har att erbjuda.

Guldgränd ligger i en k-märkt fastighet på fyra våningar. Huset byggdes 1650 och renoverades 2008. Vägg i vägg med det som en gång var Evert Taubes skrivarlya uppfyller Hotell Guldgränd alla krav på ett modernt boende. I det omsorgsfullt renoverade hotellet möts historia och nutid i form av takbjälkar, stuckaturer och kakelugnar i smakfull kombination med modern bekvämlighet. En vistelse på Gulgränd lämnar garanterat ett bestående minne.

Rummen

I alla rum och lägenheter ingår fritt WiFi, veckostädning,
strykjärn, kabel-TV samt tillgång till tvättstuga.

Enkelrum

Korttidsboende från
1395 kr/natt (exkl. moms)

Långtidsboende (>30 nätter) från
925 kr/natt (exkl. moms)

Välplanerad lägenhet med pentry, matplats, fåtölj och modernt utrustat badrum med dusch. Passar dig som reser på egen hand och gillar stilrent ”compact living”.

 •  Gratis Wifi
 •  17-22 m²
 •  90-105 cm enkelsäng
 • 1 gäst

Dubbelrum

Korttidsboende från
1695 kr/natt (exkl. moms)

Långtidsboende (>30 nätter) från
1075 kr/natt (exkl. moms)

Samma smakfulla design som våra enkelrum men mer svängrum. Fullt utrustat pentry, matplats, soffa och modernt utrustat badrum med dusch. Går att komplettera med extrasäng vid behov.

 •  Gratis Wifi
 •  27-36 m²
 •  140-160 cm dubbelsäng
 •  2-3 gäster

Lägenhet – Medium

Korttidsboende från
1895 kr/natt (exkl. moms)
Långtidsboende (> 30 nätter) från
1275 kr/natt (exkl. moms)

Ljusa och smakfullt inredda, lägenheter som passar familjer eller par som vill ha lite extra utrymme. Fullt utrustat pentry, matsal, badrum med dusch och ett sovrum avgränsat av en stor garderob. Bäddsoffa som kan användas för en extra sovplats.

 •  Gratis Wifi
 •  52 m²
 •  160 cm, bäddsoffa
 •  2-3 gäster

Lägenhet – Large

Korttidsboende från
2295 kr/natt (exkl. moms)
Långtidsboende (> 30 nätter) från
1575 kr/natt (exkl. moms)

Våra större rum har anpassats utifrån familjer eller par som önskar lite extra yta. Ljusa, modernt inredda lägenheter med fullt utrustat pentry, matsal, vardagsrum, stort sovrum och modernt badrum med dusch. Kan kompletteras med bäddsoffa med plats för två.

 •  Gratis Wifi
 •  47 m²
 •  140 cm, 105 cm och bäddsoffa
 •  3-5 gäster

Svit

Korttidsboende från
3495 kr/natt (exkl. moms)
Långtidsboende (> 30 nätter) från
2175 kr/natt (exkl. moms)

Stor takvåning med takfönster och karakteristiska träbjälkar i taket. Fyra separata sovrum, fullt utrustat kök med matsal, vardagsrum och modernt inrett badrum med dusch. Lämplig för större familjer, fyra personer eller fler.

 •  Gratis Wifi
 •  82 m²
 •  2 x 160 cm, 2 x 90 cm
 •  3-5 gäster

I området

Guldgränd Hotel Apartments ligger på den norra delen av Södermalm, känt för sitt nöjesliv med barer och restauranger, tillsammans med vackra platser med utsikt över Stockholms skyline. Platser som Mariatorget, Mosebacke, Nytorget och Hornstull är väl värda ett besök för shopping, mat och dryck, eller bara en promenad.

Norra Södermalm ligger i anslutning till Gamla stan – ”Staden mellan broarna”. Gamla Stan med sina medeltida gränder, kullerstensgator och ålderdomliga arkitektur har anor från 1300-talet. Här hittar du Storkyrkan, Nobelmuseet, Riddarholmskyrkan och Kungliga Slottet.

Hitta hit

FRÅN ARLANDA TÅG/TUNNELBANA

Ta Arlanda Express tåg eller buss (Flygbussen) till centralstationen i Stockholm, restid ca 20 respektive 50 minuter.

Ta tunnelbanan, grön eller röd linje till Slussen (två stationer från T-centralen), restid ca 5 min.

Gå mot utgång: Södermalmstorg. Gå över torget för att komma till Guldgränd (vi ligger mittemot Hilton Hotel), ca 2 min promenad.

Gå ner för trappan på vänster sida för att komma till Guldgränd nr 5.

MED BIL

Från Hornsgatan 1 mot Slussen: sväng vänster vid andra trafikljuset, och du har nått Guldgränd, hotellet ligger på vänster sida (mittemot Eken Restaurang/Hilton). Observera att det inte finns någon parkering utanför hotellet, men du kan stanna bilen ett par minuter för att lasta ur ditt bagage.

Från Gamla Stan: korsa bron och sväng första höger mot Södermalms torg/Hornsgatan. Sväng höger vid första trafikljuset, stanna utanför Restaurang Eken.

Service och tilläggstjänster

Parkering
I Hiltons garage
425 kr/natt

Vi är en självbetjäning lägenhetshotell utan reception eller 24-7 tjänst, därav har vi en policy av minst 5 nätter.

Kontakta oss!

Guldgränd Hotel Apartments
Guldgränd 5
118 20 Stockholm

Växel 08-641 40 64

Caroline Avdic
Bokning
E-mail