Boka direkt

Långtidsboende Stockholm

Det känns skönt att komma hem!

Vi erbjuder moderna, rymliga lägenheter på vårt lägenhetshotell i Solna.

Läs mer

Bo i Solna

Smakfullt möblerade lägenheter för en person eller flera.

Fri parkering för dig som gäst

På vårt hotell i Solna erbjuder vi fri parkering för alla våra gäster. Dessutom tränar du helt gratis på fina Meckbach Träning.

LONG STAY

Det ska vara enkelt att bo borta

Second Home Apartments är inte bara en plats att sova på. Vi är inget hotell, vi är mer än så, och vi har tänkt extra på dig som behöver stanna borta länge. Vi har inrett hotellägenheterna stilfullt för att du ska känna hemkänslan direkt när du kliver in genom dörren. 

 

Rum med känsla

Vår inredningsstil är medvetet lugn och avslappnande. I alla våra lägenheter och rum finns kompletta pentryn eller fullt utrustade kök – självklart ska du inte behöva äta ute, bara för att du är borta. Vi vill att du som gäst ska uppleva vistelsen som flexibel och bekväm.

För dig som vill slippa laga frukost, erbjuder vårt longstay i Solna frukostbuffé under alla vardagar, till en extra kostnad om 95 kronor. De serverar även luncher på vardagarna och brunch på lördagar.

Om Restaurang Asplund

 

Vårt lägenhetshotell

Vi har 64 lägenheter, allt från mindre lägenheter till rymliga bostäder med 3 rum.Det finns något för alla; från studios på 17 kvm till trerumslägenheter på 84 kvm.

För oss är det viktigt att du hittar en plats som känns rätt just för dig. Vi är måna om att lyssna på dina behov. Om du återkommer till oss regelbundet gör vi vårt bästa att du ska få möjlighet att bo i samma bostad.