Boka direkt

Veckopendling Stockholm

Lägenhet i Stockholm

För dig som väljer att veckopendla till Stockholm är vårt lägenhetshotell i Solna. Vi har gratis parkering i Solna – hos oss är det nära till mycket.

Läs mer

Se våra lägenheter

Vi har studios och lägenheter i olika storlekar. Alla har kök. De allra minsta passar dig som reser ensam och den största, sviten, är perfekt för stora grupper.

Fri parkering

I Solna erbjuder vi våra gäster fri parkering. Dessutom ingår träning på fina gymmet Meckbach Träning – en härlig bonus.

Veckopendling

Ditt hem under veckorna

Vi på Second Home Apartments har tänkt mycket på hur vi bäst möter dina behov, du som ibland – eller alltid – har behov av att sova i Stockholm på vardagarna. Som vi brukar säga: Vi är inte bara ett hotell. Vi är något mer.

 

Vårt hotell är ditt hem

Vårt ”hemma, fast borta”-koncept lämpar sig väl för dig som veckopendlar. Du behöver inte ha kontakt med personal alls, om du inte vill: hos oss sköts allt digitalt. I Solna har vi 64 lägenheter. Tvättstuga finns på hotellet. För dig som önskar återkomma till samma bostad, vecka efter vecka, försöker vi givetvis ordna det.

 

Självklart eget kök

Alla våra rum och lägenheter har pentry eller fullt utrustat kök. För den som vill serverar restaurang Asplund i Solna, som drivs av kocken Petter Danielsson, en härlig skandinavisk frukost under alla vardagar. Restaurangen ligger i samma byggnad som våra bostäder och frukost går att beställa separat. Restaurang Asplund serverar lunch veckans alla vardagar och en härlig brunch på lördagar.

Vill du veta mer?

Vi svarar så snart vi kan.