Boka direkt

Vi som jobbar här

Vi på Second Home Apartments är ett dedikerat team. Vi är alla olika, men förenas av att vi älskar utmaningar. Vårt främsta mål är tydligt: Vi vill att alla våra gäster ska känna sig som hemma.

Vi är idag ett litet personalgäng som sköter allt från bokning till fastighetsskötsel.

Vi drivs av ledorden glädje, flexibilitet och känsla.

Glädje att hjälpa, ge service, ha många fina gäster och självklart över att utvecklas.

Flexibilitet är en annan drivkraft. Vi vill hitta det som passar dina behov som gäst och anpassa våra boenden för dig. Vi som anställda rör oss flexibelt mellan enheterna.

Känsla handlar om att vi vill sprida känslan som var menad i husen när de byggdes. Vi vill skapa ett ”hemma” via inredning som skiljer mellan lägenheter och byggnader.

 

Första spadtaget i Solna

2015 expanderade vi med kulturminnesmärkta enheten Asplund i området Ingenting i Solna. Det var ett ambitiöst projekt som påbörjades av Skanska, som ägde området, och före detta Statens bakteriologiska laboratorium. Tio år tidigare hade en övergripande antikvarisk förundersökning genomförts. Värdebeskrivningar samt vård- och underhållsansvisningar var till hjälp inför förändringar och renoveringar. Första spadtaget togs 2013 och färdigställdes till Second Home Apartments Asplund på mindre än två år.

Om Asplund

Kontakta oss gärna

Vi hjälper dig så snart vi kan.