Boka direkt

Konferens Solna

Behöver du och kollegorna en stund för er själva? Vi erbjuder konferenser för den lilla arbetsgruppen. Vårt konferenserbjudande är väldigt flexibelt – vad ni än behöver, så gör vi vårt bästa för att ordna det.

VISIONER

Möten med det lilla extra

Ibland behövs en dag eller några timmar på en ny plats. Ta med dig arbetsgruppen eller styrelsen till oss på Second Home Apartments i Solna. Vi har specialiserat oss på den ”lilla konferensen med de stora visionerna”. Vårt konferensrum rymmer upp till åtta personer och finns på Gunnar Asplunds Allé, mindre än tio minuter från Nya Karolinska, Hornsbergs Strand och Råsunda.

 

En extra god konferens

Vi anpassar konferensen till det ni behöver för dagen. Oavsett om ni vill inleda med frukostbuffé, lunch eller kliva direkt in i agendan, så ordnar vi det. Eftermiddagskaffe med godsaker är en självklarhet, liksom möjligheten att avrunda med en drink på restaurang Asplund efteråt. Restaurangen drivs av kocken Petter Danielsson och personalen ger det lilla extra i alla sammanhang.

 

Välkomna att kontakta oss för att boka er nästa konferens. Du når våra bokningsansvariga på info@secondhomeapartments.se eller via vår växel: 08-641 40 64.

Vill du veta mer?

Vi svarar på alla frågor.