Boka direkt

Weekend i Stockholm

Hotell i Solna

För dig som vill njuta av frihet under en långhelg rekommenderar vi en weekend i Stockholm. Du väljer själv om du vill laga mat eller äta ute – vi är glada att kunna erbjuda kombinationen.

Läs mer

Se våra rum

Alla våra lägenheter har kök. Vi älskar själva designen och den historia våra lägenheter och studios bär på.

För att du kan

Nöj dig inte med att drömma: Boka en weekend i Stockholm. Vi på Second Home Apartments har fina erbjudanden för en eller flera nätter.

Weekend

Weekend hemma – fast borta

En weekend på ett klassiskt hotell kan kännas lockande, men samtidigt är det ju skönt att vara hemma. Varför inte kombinera? I Stockholm har vi vårt ”hemma, fast borta”-koncept, som innebär att du inte behöver träffa någon personal. Du kommer och går, precis som i din egen lägenhet eller i ditt hus. Vi jobbar med ett nyckelfritt system där du checkar in mobilt. Självklart har lägenheterna kök, tv och wifi.

 

Fri parkering i Solna

I Solna har vi det mesta: Fri parkering, gratis träning och fullt utrustad och fräsch tvättstuga. Vad är väl enklare än en weekend där du knappt behöver packa väskan? I närheten finns Friends Arena och hela norra Stockholm. Innerstan är bara fyra tunnelbanestationer bort.

Bo i Solna

Vill du veta mer?