Boka direkt

Weekend i Stockholm

Hotell i Solna

För dig som vill njuta av frihet under en långhelg rekommenderar vi en weekend i Stockholm. Du väljer själv om du vill laga mat eller äta ute – vi är glada att kunna erbjuda kombinationen.

Läs mer

Se våra rum

Alla våra lägenheter har kök. Vi älskar själva designen och den historia våra lägenheter och studios bär på.

För att du kan

Nöj dig inte med att drömma: Boka en weekend i Stockholm. Vi på Second Home Apartments har fina erbjudanden för en eller flera nätter.

Weekend

Weekend hemma – fast borta

En weekend på ett klassiskt hotell kan kännas lockande, men samtidigt är det ju skönt att vara hemma. Varför inte kombinera? I Stockholm har vi vårt ”hemma, fast borta”-koncept, som innebär att du inte behöver träffa någon personal. Du kommer och går, precis som i din egen lägenhet eller i ditt hus. Vi jobbar med ett nyckelfritt system där du checkar in mobilt. Självklart har lägenheterna kök, tv och wifi.

 

Fri parkering i Solna

I Solna har vi det mesta: Fri parkering, gratis träning och fullt utrustad och fräsch tvättstuga. Vad är väl enklare än en weekend där du knappt behöver packa väskan? I närheten finns Friends Arena och hela norra Stockholm. Innerstan är bara fyra tunnelbanestationer bort.

Bo i Solna

RIVIERAN

Frankrike är alltid Frankrike

I Antibes på Rivieran har vi en riktig pärla. Vårt Rue Sade Bed & Breakfast i Gamla stan erbjuder en annan upplevelse. Där möts du av personal och får njuta av vår härliga frukost. Vi uppmuntrar gemenskap för den som vill: Du är varmt välkommen att mysa med en bok i vårt gemensamma vardagsrum. Ta en cappuccino eller ett glas vin, vad helst som passar just dig.

För middagarna rekommenderar vi en mängd olika restauranger. Alldeles runt hörnet finns den underbara utomhusmarknaden Marché Provençale, med allt gott till en härlig picknick. Det finns massor att se!

Vårt B&B på Rivieran är öppet från maj till mitten av september. Det är väldigt populärt, så skicka en förfrågan redan i dag – gärna via formuläret nedan.

 
Läs mer

Vill du veta mer?