Boka direkt

Sök

Hyr lägenhet i Stockholm

Vårt hotell är något speciellt. Det finns på två platser, Slussen och Solna, och erbjuder långtidsboende i centrala Stockholm. För många är vi ett långtidshotell. Till oss kommer gästerna för ett ”hemmet utanför hemmet” och vi värnar noga den upplevelsen.

NÄRHET

Lägenhet i Solna eller vid Slussen

Vi på Second Home Apartment har lärt oss av våra gästers upplevelser och våra egna resor. Vi förstår och prioriterar vikten av att vilja komma hem på kvällen, fast adressen är helt ny.

Vi finns för dig som vill stanna borta länge. Men vi är lika måna om dig som vill bo i lägenhet ”bara” för en natt, med alla möjliga bekvämligheter. Våra lägenheter och studios i Solna och på Södermalm, och vår svit vid Slussen, har självklart fullt utrustade kök. De är stilrent men personligt inredda, allt för att skapa en känsla av hemma – fast borta.

 

Fri parkering i Solna

Såväl till Södermalm som Solna tar du dig enkelt med tunnelbana – på bara minuter är du där det händer, nästan oavsett vad du söker. Att omgivningarna dessutom är vackra och fulla av aktivitetsmöjligheter, gör inte saken sämre.

I Solna erbjuder vi fri parkering till alla våra gäster, liksom gratis träning på ett fint gym i vårt hotell. På Södermalm finns parkeringsgarage bara ett par minuter från vårt hotell – grannen Hotell Hilton erbjuder uppvärmt garage med betjänad parkering från 425 kronor per natt.